Tânăra din Timişoara care şi-a ucis iubitul afacerist, arestată preventiv

Tânăra de 18 ani, din Timişoara, care şi-a ucis iubitul afacerist cu 30 de ani mai în vârstă, a fost arestată preventiv, potrivit România TV. Fata, care suferea de depresie, l-a înjunghiat pe bărbat cu mai multe lovituri de cuţit şi şi-a recunoscut fapta. Bărbatul era inculpat în celebrul dosar de proxenetism "Minore pentru VIP-uri".

10 nov. 2016, 05:55
Tânăra din Timişoara care şi-a ucis iubitul afacerist, arestată preventiv

Bărbatul a fost descoperit mort în holul unei case, într-o baltă de sânge. Medicii de pe ambulanță au precizat că acesta a fost înjunghiat de cinci ori în spate. La sosirea ambulanței, doctorii au descoperit o tânără de 18 ani tăiată la mână stângă și în stare de șoc, întinsă pe jos în fața imobilului. Potrivit tion.ro, tânăra era evident cutremurată de cele întâmplate și le-a spus medicilor că ea este autorul crimei. Totul ar fi pornit de la o ceartă între cei doi.

Potrivit prietenilor victimei, tânăra era concubina bărbatului și avea tulburări comportamentale, fiind în prezent sub tratament. Cei doi ar fi avut o relație de doi ani și locuiau în casa bărbatului, împreună cu mama acestuia.