Tânără jurnalistă de la România TV, agresată pe proprietatea Oanei Zăvoranu de o echipă de la Antene

O studentă la Jurnalism, aflată în practică voluntară la postul România TV şi care a mers împreună cu o echipă de filmare la vila din Afumaţi a Oanei Zăvoranu, pentru a transmite şi a aduna informaţii de la evenimentul organizat miercuri de vedeta TV pentru a dona hainele şi o parte din bunurile defunctei sale mame, a fost agresată de o echipă a Antenei Stars.

RomaniaTV.net
21 oct. 2015, 16:34
Tânără jurnalistă de la România TV, agresată pe proprietatea Oanei Zăvoranu de o echipă de la Antene

Tânăra jurnalistă voia să facă un reportaj despre ce se întâmplă în casa Oanei Zăvoranu în ziua porţilor deschise, dar, odată intrată în curte a fost reperată de jurnaliştii de la Antene, cu care vedeta TV a stabilit, probabil în baza unui contract, să poată filma şi în interior. Aceştia au bruscat-o şi au băgat-o într-o cameră pe studentă, ţinând-o închisă timp de 15 minute. Tinerei i-au fost luate şi camera portabilă, şi telefonul mobil, iar în timpul în care s-a aflat în camera de pe proprietatea Oanei Zăvoranu a fost agresată şi fizic.

După 15 minute, când a fost dată afară din casă, agresorii nu i-au înapoiat şi camera portabilă. Jurnaliştii România TV aflaţi la faţa locului au sunat la 112 şi au solicitat intervenţia unei ambulanţe şi a unui echipaj de poliţie. O autospecială SMURD a sosit la casa din Afumaţi a Oanei Zăvoranu şi i-a acordat îngrijiri tinerei jurnaliste, iar apoi a transportat-o la un spital din Capitală. Poliţia urmează să efectueze cercetări în acest caz, principalul vizat fiind, potrivit România TV, fotograful Pisoi Paps, paparazzo recunoscut şi pentru alte ieşiri violente în timp ce se afla în „exerciţiul funcţiunii.

Oana Zăvoranu a încercat să pară că nu ştie despre ce este vorba, dar de fapt avea, se pare, destule detalii, mai ales că totul s-a petrecut pe proprietatea sa. În timp ce jurnaliştii România TV încercau să obţină de la ea o declaraţie despre cele întâmplate, un apropiat al său vorbea în continuu chiar lângă microfon, rostind chiar numele unei firme, în speranţa că astfel imaginile nu vor fi folosite.

Când a fost întrebată ce se întâmplă cu camera care i-a fost sustrasă tinerei jurnaliste de echipa de la Antena Stars, Oana Zăvoranu a ridicat din umeri, afirmând că ea ştia că era vorba despre un telefon. „Nu mă interesază oamenii nemulţumiţi sau scandalurile, ci că a fost un eveniment frumos. A fost bătută sau ce?”, a întrebat Oana Zăvoranu, interesată, de asemenea, dacă s-a făcut vreo plângere la poliţie.