O tânără susţine că ar fi fost mutilată de esteticianul vedetelor. Replica medicului Kasem Abu Bakr

Unul dintre cei mai cunoscuţi esteticieni din România este acuzat că a desfigurat o tânără. Emanuela, care locuieşte în Italia, îl acuză pe doctorul Abu Bakr Kasem că a mutilat-o în urma unei intervenţii de înfrumuseţare. În replică, esteticianul vedetelor susţine că femeia vrea doar să câştige notorietate folosindu-se de numele său şi spune că o va acţiona în judecată.

14 iul. 2016, 05:42
O tânără susţine că ar fi fost mutilată de esteticianul vedetelor. Replica medicului Kasem Abu Bakr

„Din păcate am avut această nefericire să ajung pe mâinile lui şi să fiu mutilată. M-am trezit din operaţie, eram foarte vânătă. Buza de sus era toată neagră şi aveam răni care sângerau. Am avut chinuri groaznice, nu puteam să mănânc. S-a agravat din ce în ce mai mult, a început să se usuce acea parte din buză şi a căzut”, a mărturisit Emanuela pentru Spynews.ro.

Tânăra, care spune că a plătit 8.000 pentru întreaga intervenţie, l-a dat acum în judecată pe medic.

În replică, medicul Kasem Abu Bakr spune, într-un comunicat remis RomaniaTV.net, că femeia înceracă să capete notorietate folosindu-se de numele său, lansând „acuzaţii defăimătoare şi total nefondate referitoare la calittea serviciilor medicale de care a beneficiat”. „Maniera în care sunt prezentate de către doamna Căprar Emanuela anumite aspecte privitoare la serviciile medicale de care aceasta a beneficiat este una total incorectă şi aceasta în condiţiile în care se omite în mod voit prezentarea unor aspecte cu o relevanţă majoră faţă de situaţia prezentată de către acesta”, se arată într-un comunicat al medicului Kasem Abu Bakr, care precizează că o va acţiona în judecată pe femeie.

În 2013, el a fost judecat pentru pentru ucidere din culpă, după ce una dintre pacientele lui a murit la scurt timp după ce a fost supusă unei intervenţii cu laser.

Citeşte şi: Vila chirurgului estetician Kasem Abu Bakr a fost spartă de hoţi