Tânără şantajată cu poze nud de fostul iubit. Bărbatul a fost reţinut

Un bărbat a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce îşi şantaja fosta iubită. El a ameninţat-o pe tânără că dacă nu îi dă 5000 de euro va publica poze indecente cu ea pe o reţea de socializare.

29 dec. 2017, 06:44
Tânără şantajată cu poze nud de fostul iubit. Bărbatul a fost reţinut

La data de 27 decembrie, ora 10.00, Poliţia Municipiului Dej a fost sesizată în scris, de o tânără, de 28 de ani, din comuna Mica, judeţul Cluj, cu privire la faptul că fostul său prieten, de 36 de ani, din aceeaşi localitate, i-ar fi solicitat o sumă de bani, cu o zi înainte, pentru a nu publica pe o reţea de socializare fotografii indecente cu aceasta.

Tânăra a refuzat iniţial să-i dea bani fostului iubit. Bărbatul ar fi publicat fotografii nud cu fosta sa iubită, fotografii care ulterior au fost şterse.

Bărbatul a contactat-o din nou pe tânără. Acesta i-a spus că dacă nu-i dă 5.000 de euro va publica alte 30 de fotografii pe reţeaua de socializare.

Astfel, în cursul serii de 27 decembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Dej, cu sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a celui în cauză, care intenționa să primească de la victimă suma de bani solicitată, într-un loc public, potrivit ziarulclujean.ro.

Polițiștii l-au reținut pe acesta pentru 24 de ore, față de acesta Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej dispunând cercetarea în sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi violare a vieţii private, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.