Tânără tăiată cu CUTTER-ul de fostul iubit, într-un exces de GELOZIE

O tânără de 26 de ani a ajuns la spital după ce a fost tăiată cu un cutter de fostul iubit, pe fondul unui acces de gelozie, incidentul având loc chiar în hotelul în care lucra fata.

28 aug. 2014, 11:57
Tânără tăiată cu CUTTER-ul de fostul iubit, într-un exces de GELOZIE

Rănile suferite de fată nu i-au pus viaţa în pericol, însă va trebui să rămână sub îngrijire medicală aproape trei săptămâni, notează Agerpres.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului, s-a constatat că, pe fondul geloziei excesive, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Maieru, i-ar fi aplicat miercuri seară fostei sale concubine, în vârstă de 26 de ani, tot din Maieru, lovituri cu un obiect tăietor, tip cutter, provocându-i leziuni corporale traumatice, care au necesitat internarea în regim de urgenţă a victimei, aceasta fiind transportată de către un echipaj SMURD la Spitalul orăşenesc Năsăud în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare. Leziunile provocate nu au fost de natură să pună în pericol viaţa victimei, necesitând pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Bistriţa-Năsăud.

CITEŞTE ŞI SEMNE de POSESIVITATE ale partenerului. De cine trebuie să te fereşti

În urma investigaţiilor efectuate, tânărul a fost depistat ulterior de către poliţişti pe raza localităţii Maieru şi a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Oana Andreica, tânăra agresată a mai depus, în data de 8 august, la secţia de poliţie din Maieru, o petiţie prin care sesiza faptul că fostul iubit îi trimite mesaje de ameninţare, iar la acea dată bărbatul îşi luase angajamentul în faţa poliţiştilor că nu o va mai deranja.