Tânără ucisă în stradă de fostul iubit. Bărbatul i-a aplicat peste 15 lovituri de cuţit în zona gâtului

Crimă îngrozitoare de Mărţişor. S-a întâmplat în comuna Pechea din Galaţi, unde o femeie de 33 de ani a fost ucisă în plină stradă de fostul iubit. 

01 mart. 2018, 12:05
Tânără ucisă în stradă de fostul iubit. Bărbatul i-a aplicat peste 15 lovituri de cuţit în zona gâtului

Un bărbat, de aproximativ 40 de ani, din comuna gălăţeană Pechea, este suspectat că şi-a ucis, joi, fosta amantă cu mai multe lovituri de cuţit, într-o criză de gelozie, după ce femeia l-ar fi părăsit în urmă cu câteva luni şi s-a întors la soţul ei.

Din primele informaţii se pare că bărbatul şi fosta iubită s-ar fi întâlnit joi dimineaţă pe o stradă din comuna Pechea. La un moment dat, bărbatul ar fi scos un cuţit şi ar fi înjunghiat-o de mai multe ori pe femeie în zona gâtului şi a feţei, într-o criză de gelozie, pe motiv că femeia l-ar fi părăsit în urmă cu câteva luni şi s-a întors la soţul ei cu care are doi copii.

Bărbatul a fost dus audiat la Postul de Poliţie din comuna Pechea. Potrivit observatorulph.ro, care citează surse din anchetă, bărbatul i-a aplicat femeii peste 15 lovituri de cuţit în zona gâtului, lăsând-o fără suflare într-o baltă de sânge.

Vezi şi: Povestea tinerei ucise de iubitul libian în Capitală: Era pe jumătate oarbă, vorbea patru limbi şi voia să fie avocat