Tânărul acuzat că l-a ucis pe adolescentul găsit decapitat la marginea unui sat din Olt a fost arestat

Tânărul în vârstă de 20 de ani din Brastavăţu, judeţul Olt, acuzat că a ucis un adolescent în vârstă de 14 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Trupul neînsufleţit al tânărului de 15 ani a fost găsit la marginea localităţii, cadavrul fiind decapitat şi prezentând mai multe urme de violenţă. Deocamdată nu se ştie cauza crimei, nici rudele nu au vreo explicaţie. 

RomaniaTV.net
04 oct. 2017, 14:30
Tânărul acuzat că l-a ucis pe adolescentul găsit decapitat la marginea unui sat din Olt a fost arestat

Magistraţii Tribunalului Olt au admis, miercuri, cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Marius Ionuţ Geapana. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de avocatul tânărului. 

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în noaptea de 2 spre 3 octombrie 2017, tânărul de 20 de ani l-a bătut pe minor, lovindu-l iniţial cu pumnul în zona feţei, apoi, cu un cuţit în zona gâtului, provocându-i leziuni care au dus la decesul acestuia.

Trupul neînsufleţit al tânărului de 15 ani a fost găsit de săteni, marţi, la marginea localităţii. Cadavrul era decapitat şi avea mai multe urme de violenţă. În urma examinării, medicul legist a apreciat că leziunile traumatice s-au putut produce prin acţiune animală. La scurt timp, după ce anchetatorii au identificat cadavrul, l-au prins pe cel bănuit că a comis crima.