Tânărul din Vaslui acuzat că şi-a înjunghiat prietena de 14 ani, arestat

Un tânăr de 24 de ani, din Vaslui, acuzat că după un scandal în şcoala în care învăţa prietena lui, în vârstă de 14 ani, a înjunghiat-o de faţă cu mama fetei, a fost arestat preventiv. Adolescenta este internată în spital, în stare stabilă.

RomaniaTV.net
31 mart. 2018, 07:41
Tânărul din Vaslui acuzat că şi-a înjunghiat prietena de 14 ani, arestat

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Vaslui au dispus arestarea preventivă a lui Nicuşor Cucu, de 24 de ani, pentru comiterea a zece infracţiuni, printre ele regăsindu-se cele de sechestrare, ameninţare, lovire şi port ilegal de obiecte periculoase. Acesta a intrat în şcoala din satul Buda, comuna Oşeşti şi a înjunghiat-o pe iubita sa în vârstă de 14 ani.

„Instanţa admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Cucu Nicuşor Ionuţ, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, pe o durată de 30 de zile”, au precizat judecătorii vasluieni.

Conform anchetatorilor, individul a avut o relaţie de dragoste cu minora de 14 ani, dar, la un moment dat, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui s-a sesizat şi a început o anchetă. De asemenea, părinţii fetei ar fi refuzat ca cei doi tineri să continue relaţia, fapt care l-ar fi iritat pe tânăr.

Acesta a mers la Şcoala „Luiza Zavloschi”, din satul Buda, comuna Oşeşti, judeţul Vaslui, unde ar fi făcut scandal.

„La un moment dat, mama minorei i-a spus tânărului să meargă cu toţii spre casă, pentru a se calma. Pe drum, tânărul s-ar fi certat din nou, iar, la domiciliul minorei, ar fi tăiat-o pe aceasta la mână. Fata este internată în spital, fiind emis un certificat medico-legal pentru şapte zile de îngrijiri medicale. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile”, a declarat sâmbătă Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Tânărul ar fi forţat eleva să meargă cu el într-un alt sat, fapt pentru care este cercetat pentru sechestrare de persoane.