Ţăranul cu Maserati, pe prima pagină a tablidelor britanice FOTO

Cunoscut în România ca "ţăranul cu Maserati", Petre Crăete a ajuns şi în atenţia jurnaliştilor britanici de la Daily Mail, care l-au pus pe prima pagină a ziarului, după ce românul s-a lăudat cu banii câştigaţi în Anglia.

06 ian. 2015, 15:01

Jurnaliştii britanici l-au reperat pe „ţăranul cu Maserati” după ce acesta s-a lăudat că are mai mulţi bani decât poate cheltui, scrie voceatransilvaniei.ro.

„Românul spune că s-a mutat în Londra în urmă cu câţiva ani, unde s-a angajat ca bodyguard, reuşind treptat să ajungă la clienţi dintre celebrităţi. Între 2011 şi 2012 a fost bodyguardul fostului luptător în cuşcă Alex Reid şi a devenit apropiat cu fostul soţ al lui Kati Price dar şi cu Chantelle Houghton, care a câştigat Celebrity Big brother în 2006”, scrie Daily Mail.

Citeşte şi Ţăranul cu Maseratti se însoară. Şi-a găsit o nevastă pe măsură. Cum arată aleasa VIDEO

Jurnaliştii britanici spun că românul s-a ales cu porecla „ţăranul cu Maserati” după ce s-a filmat conducând o astfel de maşină şi s-a lăudat că locuieşte într-un apartament luxos.

Mai mult, românul le spunea clienţilor săi că este atât de înspăimântător încât se sperie singur în oglindă. Deliciul britanicilor a fost însă clipul postat pe YouTube de român, în care „face baie” folosind banconote de 20 de lire.