Târg de Paşte în Piaţa Constituţiei din Capitală

Primaria Capitalei organizează târgul „Tradiţii şi Flori de Sărbători", eveniment dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală, în perioada 7 – 17 aprilie 2017, în Piaţa Constituţiei. În intervalul 15-17 aprilie, Calea Victoriei devine pietonală.

03 apr. 2017, 18:01
Târg de Paşte în Piaţa Constituţiei din Capitală

În acest an, la fel ca marile capitale europene, Capitala va îmbraca haine de sărbătoare, câteva artere importante din oraş fiind iluminate festiv. În weekend-ul Săptămânii Mari, bucureştenii şi turiştii aflaţi în Capitală sunt aşteptaţi la o plimbare pe Calea Victoriei, unde vor fi întâmpinaţi cu manifestări artistice de stradă. Îi invit pe toţi să se bucure de tradiţiile şi valorile autentice româneşti pe care încercăm să le menţinem vii, aducându-le şi promovându-le în inima Capitalei, la Târgul din Piaţa Constituţiei dar şi pe Calea Victoriei, o arteră reprezentativă a oraşului nostru„, transmite Gabriela Firea printr-un comunicat de presă.

Astfel, la Târgul de Paşte vor fi produse tradiţionale, spectacole şi concerte, un foisor de animale cu expoziţie de iepuri şi miei, precum şi o zonă dedicată copiilor, cu ateliere recreative, trenuleţ şi carusel.

Târgul de Paste este deschis zilnic, între orele 10:00 – 22:00.

Pe scena din Piaţa Constiuţiei, între 7 – 9 si 14 – 17 aprilie, vor avea loc spectacole de muzica sacră, clasică, operă şi operetă, dar şi concerte folclorice sau de muzica pop-rock.

Între 15-17 aprilie, Calea Victoriei devine pietonală şi ii întâmpina pe bucureşteni cu manifestări artistice de stradă şi tonete cu bunătăţi, printre care: ouă încondeiate, icoane pictate, aranjamente florale, bijuterii hand-made, decoraţiuni, felicitări„, mai spune primăria.