Târgul de carte Gaudeamus, organizat între 22 – 26 noiembrie, la Romexpo

Târgul Internaţional de carte Gaudeamus își deschide porțile pe 22 noiembrie, la Romexpo.

RomaniaTV.net
14 nov. 2017, 09:04
Târgul de carte Gaudeamus, organizat între 22 – 26 noiembrie, la Romexpo

Târgul Internațional GAUDEAMUS Carte de Învățătură! Inițiat și organizat de Radio România va avea loc în intervalul 22 – 26 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo.

Invitatul de onoare al ediției cu numărul 24 este COMISIA EUROPEANĂ, prezentă la târg cu un stand generos și cu un program de evenimente bogat și variat, adresat deopotrivă profesioniștilor din industria de editare și publicului larg, de toate vârstele. Președintele de onoare al Târgului GAUDEAMUS 2017 va fi binecunoscutul dramaturg și jurnalist Matei Vișniec.

Sute de mii de titluri, multe disponibile în premieră, peste 800 de evenimente editoriale și profesionale, derulate non-stop pe parcursul celor cinci zile ale târgului, personalități ale peisajului cultural național, numeroase ateliere de creație și evenimente dedicate celor mai tineri vizitatori, constituie reperele majore ale acestei ediții. Deschiderea oficială a ediției 2017 a Târgului Internațional Gaudeamus Carte de Învățătură va avea loc miercuri, 22 noiembrie, la ora 12.00.

Ca și la edițiile precedente, numeroase categorii de public vor avea accesul gratuit: preșcolari, elevi, studenți, cadre didactice, bibliotecari, profesioniști din domeniile editorial/educațional, jurnaliști, pensionari, persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, grupuri organizate.

Pentru vizitatorii care nu se încadrează în aceste categorii, accesul în incintă se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) și a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada), care vor constitui totodată și suportul pentru Tombola GAUDEAMUS. Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 și 20.00.