Târgul de Crăciun de la Sibiu a fost deschis: Luminiţele au fost aprinse în tot oraşul VIDEO

La Sibiu s-a deschis târgul de Crăciun. Chiar dacă suntem abia în luna noiembrie, oraşul străluceşte deja în straie de sărbătoare. Mii de oameni au ieşit aseară în Piaţa Mare să cumpere cadouri de la unul dintre cele mai frumoase târguri din Europa.

RomaniaTV.net
23 nov. 2013, 10:38
Târgul de Crăciun de la Sibiu a fost deschis: Luminiţele au fost aprinse în tot oraşul VIDEO

Renumitul târg de Crăciun de la Viena are adversar pe măsură. Târgul de Crăciun de la Sibiu abia a fost deschis şi se simte spiritul Crăciunului. Mii de oamenii au venit încă din prima seara să se bucure de atmosfera de sărbătoare.

Deşi mai este o lună până la Crăciun, oamenii au dat deja iama în târg să cumpere cadouri.

„Este un eveniment de marcă al Sibiului (…) Sunt mulţi musafiri care vin special pentru acest târg la Sibiu. Sper să fie până la sfârşit un succes şi în acest an”, a declarat primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

În cadrul Târgului de Crăciun de la Sibiu va avea loc şi o campanie de adopţii de animale. Prima ediţie a ei are loc sâmbătă, 23 noiembrie.

Cei care au venit la deschiderea târgului de Crăciun a avut parte şi de un concert. Monica Anghel, acompaniată de Big Band-ul „Sunetul Muzicii” şi de orchestra lui Andrei Tudor au adus Magia Crăciunului în Piața Mare din Sibiu, dând startul celei de-a șaptea ediții a Târgului. Dirijor va fi maestrul Ionel Tudor. Sub bagheta sa, orchestrele reunite au  interpretat câteva compoziții de jazz şi au acompaniat evoluţia scenică a Monicăi, care a făcut o trecere în revistă a celor mai cunoscute piese de Crăciun din repertoriul internațional.

Târgul de Crăciun din Sibiu va fi deschis în perioada 22 noiembrie 2013 – 3 ianuarie 2014.

FOTO: Ovidiu Dumitru Matiu

FOTO: Ovidiu Dumitru Matiu