Tăriceanu îl sfidează pe Iohannis: Nu mai merg la Cotroceni având în vedere declaraţiile nefireşti pentru un preşedinte

Călin Popescu Tăriceanu a luat decizia de a nu mai merge la Cotroceni, "având în vedere declarațiile politice cu totul și cu totul nefirești" ale președintelui Klaus Iohannis.

15 oct. 2017, 17:59
Tăriceanu îl sfidează pe Iohannis: Nu mai merg la Cotroceni având în vedere declaraţiile nefireşti pentru un preşedinte

Nu am să mai merg la Cotroceni având în vedere declarațiile politice cu totul și cu totul nefirești pentru un președinte. Mă refer la declarațiile pe care Klaus Iohannis le-a făcut în ultima perioadă. A reluat aceste formule care l-au consacrat în trecut. Este regretabil. Cred că este bine să ne vedem fiecare de preocupările sale principale„, a declarat, la România TV, Tăriceanu, fiind întrebat dacă va merge la Palatul Cotroceni pentru o posibilă ceremonie de învestire a noilor miniștri.

Persoanele cu probleme penale nu au ce căuta în funcțiile statului. În politică nu funcționează prezumția de nevinovăție, cum funcționează în Justiție. Pentru un politician care merge în fața poporului este importantă integritatea„, spunea preşedintele Klaus Iohannis.

Mihai Tudose a anunțat, vineri, la finalul ședinței Comitetului Național Executiv al PSD, că îi va prezenta luni președintelui Klaus Iohannis noile propuneri de miniștri: Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor și Marius Nica la Fonduri Europene. Cei trei sunt propuși pentru a-i înlocui pe demisionarii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc.

Citeşte şi Mihai Tudose: Sunt pus politic, plec politic sau când consider că nu pot îndeplini programul de guvernare