Tăriceanu, ATAC la Iohannis: O persoană inadecvată pentru funcţia de preşedinte. O continuare a lui Băsescu

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni, la Parlament, că deşi a câştigat alegerile, Klaus Iohannis rămâne "o persoană inadecvată" pentru funcţia de preşedinte al României.

17 nov. 2014, 15:16
Tăriceanu, ATAC la Iohannis: O persoană inadecvată pentru funcţia de preşedinte. O continuare a lui Băsescu

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014Klaus Iohannis este noul preşedinte al României. Călin Popescu-Tăriceanu consideră că noul şef al statului este lipsit de experienţă şi va fi doar o continuare a „regimului lui Băsescu”.

Rămân totuşi de părerea că domnul Klaus Iohannis, deşi este câştigătorul acestui tur al II-lea şi al alegerilor prezidenţiale, rămâne o persoană inadecvată pentru funcţia de preşedinte. Consider că nu are nici experienţa, nici competenţele necesare pentru a fi preşedinte al României. Mai mult decât atât, cred că, aşa cum am mai spus, nu va reprezenta decât o continuare a regimului Băsescu„, a afirmat preşedintele PLR.

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis a mers la Sibiu. Care a fost PRIMA OPRIRE a noului preşedinte al României VIDEO

De cealaltă parte, premierul Victor Ponta a precizat că îşi exprimă dorinţa de dialog cu noul preşedinte ales, Klaus Iohannis.

Îl felicit pe dl. Iohannis, este un preşedinte legitim şi sunt convins că va face tot ce ţine de domnia sa pentru a face bine României. România a dovedit că este o democraţie consolidată. Îmi exprim dorinţa de dialog cu noul preşedinte legitim al României. Sunt absolut convins că şi domnia sa va dori să dialogăm. România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate„, a declarat, luni, Victor Ponta.

VEZI ŞI VICTOR PONTA: Sunt hotărât să rămân în funcţia de premier. În PSD, trebuie să avem decenţa să tăcem o perioadă