Tatăl Aureliei Ion: Doctorul Zamfir a fugit din spital, în papuci, ca să vorbească cu noi. Ce om de caracter

Gest emoţionat. A plecat din spital şi s-a dus acasă la familia Aurei Ion ca să le aline durerea. Cât poate această durere să fie alinată. Este vorba de medicul Radu Zamfir. Mărturia a fost făcută de tatăl studentei care lansează acuzaţii grave şi cere răspunsuri şi condamnări pentru moartea fiicei sale.

29 ian. 2014, 07:50
Tatăl Aureliei Ion: Doctorul Zamfir a fugit din spital, în papuci, ca să vorbească cu noi. Ce om de caracter

„Armata nu m-a dezamăgit şi nici doctorii pe care ea i-a iubit. Am vorbit cu dr. Zamfir, fugise din spital, pe furiş a plecat, venise în papuci. Era ud leoarcă. Am rămas înmărmurit. Ce om de caracter şi am fost mulţumit că fata mea a murit în braţele lui şi a ajutat-o până în ultimul moment. Şi acum înţeleg ce a găsit fata mea la el de-l lăuda şi era bucuroasă că merge cu el. Parcă mi-a mai uşurat cât de cât durerea„, a declarat tatăl Aureliei Ion.

„Am plecat din spital! Am plecat, da… trebuia, că acolo eram la momentul respectiv, după care am fost, i-am vizitat şi am venit acasă la mine”, a mărturisit şi doctorul Zamfir.

În momentele dramatice ale tragediei, medicul a încercat să o resusciteze pe tânără, dar în zadar. A murit cu o jumătate de oră înainte ca salvatorii să ajungă la victime. E şi motivul pentru care tatăl ei a lansat acuzaţii fără precedent.

„Pe cei vinovaţi nu am să îi las în pace. Sunt sigur că Armata mă va susţine. Un om de-al lor a fost asasinat. Fata mea a fost lăsată să moară”, a mai spus tatăl Aurei.

Ultimele imagini cu Aura Ion, prezentate în cadrul unei emisiuni TV, au fost filmate cu doar o săptămână înainte de tragedie. Tânăra participa şi atunci la recoltarea de organe pentru un transplant.