Tatăl copiilor abuzaţi sexual de poliţistul pedofil: Fetiţa ne-a arătat unde a pupat-o

Tatăl copiilor agresaţi în lift pe 5 ianuarie 2018 de către Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei, a declarat că băieţelul său, în vârstă de 9 ani, a fost cel care a dezvăluit familiei ce s-a întâmplat, precizând, totodată, că el a fost cel care a difuzat imaginile cu poliţistul.

09 ian. 2018, 21:14
Tatăl copiilor abuzaţi sexual de poliţistul pedofil: Fetiţa ne-a arătat unde a pupat-o

Tatăl copiilor abuzaţi de poliţistul pedofil a povestit că a sunat, imediat cum a aflat ceea ce s-a întâmplat, la numărul unic de urgenţă 112.

„Am aflat de la o prietenă de-a mea prima oară. Au venit la mine să ia nişte cereale pentru că ei stăteau la ea din cauză că soţia mea era internată cu cel de-al treilea copil în spital. Şi nu am vrut să îi las singuri că eram la muncă. Apoi m-a sunat ea şi m-a întrebat dacă am trimis copiii acasă. Şi am zis că i-am trimis, iar ea a spus că nu au ajuns la ea. Şi am zis că sigur au rămas în parc şi nu au zis nimica. Asta a fost prima mea impresie. M-am uitat în parc să văd, nu erau, m-am îmbrăcat şi am zis să mă duc în parc. Apoi am fost sunat de ea şi mi-a spus că a venit Mario acasă, iar ea s-a luat de el că de ce au rămas singuri în parc şi Mario i-a spus că nu au rămas în parc, ci un domn i-a urcat la etajul 8 şi a pipăit-o pe fata mea. Când copiii au spus că nu stau la etajul 8, ci la 4, el a spus «Mai vedem»”, a spus tatăl copiilor, la Antena 3.

Bărbatul a mai spus că el a fost cel care a cerut administratorului de bloc imaginile de pe camerele de supraveghere din lift, le-a filmat cu telefonul mobil şi apoi le-a distribuit pe Internet.

„Fetiţa nu ne-a putut povesti nimic, nici la ora actuală. Ne-a arătat doar unde a pupat-o”, a completat tatăl minorilor.

Vezi si: Soţia poliţistului pedofil, primele declaraţii: Sunt şi eu şocată, sunt distrusă, nu-mi vine să cred. Era gelos pe mine

Vezi şi: Primele declaraţii ale poliţistului acuzat de pedofilie, filmul atacului. Declaraţii halucinante ale lui Eugen Stan

Eugen Stan, poliţistul acuzat că ar fi agresat doi copii într-un lift din Capitală, a fost arestat marţi pentru 30 de zile de magistraţii Judecătoriei Sectorului 6.

Eugen Stan a fost reţinut luni de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, el fiind acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de agresiune sexuală asupra unor minori.

„La data de 08.01.2018, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul S.E. sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală”, anunţă Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Citeşte şi: Percheziţii acasă la poliţistul pedofil, detalii şocante ies la iveală. Fetiţa a fost sărutată pe gură şi atinsă în zonele intime

Conform sursei citate, „în ziua de 05.01.2018, în intervalul orar 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 – în lift şi pe palierul etajului 8 – inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani şi l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani”.

„În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 6 în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inclusiv cu privire la eventuala implicare a persoanei în cauză în fapte similare”, precizează Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Bărbatul a fost prins de poliţişti luni dimineaţă. Agresorul este poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele. El ar fi fost recunoscut de către colegii săi, care l-au denunţat duminică după-amiază.

Poliţistul se numeşte Eugen Stan şi lucrează de 10 ani în Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de şofer al unui şef din Poliţie, este căsătorit şi are doi copii.

Anul trecut ar fi încercat să violeze o femeie, iar în 2012 ar fi abuzat sexual o fetiţă, tot în Sectorul 6 al Capitalei.

Citeşte şi: Detalii neştiute despre poliţistul pedofil. Colegii îl porecliseră Violatorul din 2015

Aproape trei sute de poliţişti au fost mobilizaţi, în ultimele trei zile, pentru căutarea bărbatului care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din cartierul Ghencea şi au fost date publicităţii imagini cu acesta, suprinse de camarele video din bloc. De asemenea, poliţiştii au găsit şi alte camere de supraveghere care l-au surprins pe bărbat.

Agresiunea a avut loc vineri, când doi copii în vârstă de cinci şi nouă ani au fost agresaţi sexual în liftul unui bloc din Ghencea. Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.

Poliţistul acuzat că a agresat sexual doi copii şi-a recunoscut fapta, dar şi un viol comis în 2012