Tatăl copiilor culturişti din Olt îşi jigneşte fiii şi face aluzii sexuale de faţă cu ei VIDEO

Scene şocante filmate acasă la copiii culturişti din Olt. Tatăl lor a postat pe internet un filmuleţ în care îi jigneşte pe copii şi are discuţii cu tentă sexuală cu soţia sa, de faţă cu cei patru micuţi.

18 feb. 2013, 06:37
Tatăl copiilor culturişti din Olt îşi jigneşte fiii şi face aluzii sexuale de faţă cu ei VIDEO

Tatăl culturiştilor din Olt nu este deloc un părinte model. Un filmuleţ publicat pe internet îi arată adevărata faţă.

Aflat la masă împreună cu cei patru copii şi soţia sa, acesta îşi jigneşte una dintre fiice şi face aluzii sexuale, de faţă cu micuţii. Mai mult, bărbatul îi întreabă pe copii dacă vor să deschidă o sticlă de şampanie.

Familia micuţului culturist a intrat în vizorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului, după ce tatăl băiatului a postat un mesaj video pe internet, prin care cere bani în numele lui fiului său.

Autorităţile vor să se convingă că atât Giuliano (8 ani), cât şi frăţiorul lui, Claudiu (7 ani), nu sunt exploataţi şi, mai mult, că dezvoltarea nu le e pusă în pericol, având în vedere că cei doi nu au înălţimea normală pentru vârsta lor şi dau semne de rahitism. Mai exact, aceştia arată ca nişte copii de doar 4 ani. Dacă se va constata că acest lucru se datorează exerciţiilor fizice la care sunt supuşi de părintele lor, bărbatul ar putea ajunge la puşcărie.