Tatăl Gabrielei Cristea SUFERĂ în TĂCERE: „O să fiu un om terminat”

Tatăl Gabriela Cristea suferă în tăcere de ani buni. După ce şi-a pierdut soţia, iar cei doi copii ai săi l-au uitat complet, Eugen Cristea nu ştie ce metode să mai folosească pentru a razbi printre atâtea greutăţi.

RomaniaTV.net
22 apr. 2015, 11:13
Tatăl Gabrielei Cristea SUFERĂ în TĂCERE: „O să fiu un om terminat”

Într-un interviu recent, acordat ziarulring.ro, Eugen Cristea s-a lăsat copleşit de sentimente şi a vorbit deschis despre problemele care îl frământă. Mai mult decât atât, tatăl Gabrielei Cristea a mai vorbit şi despre faptele ficei sale, fapte ce sunt de condamnat, mai ales că situaţia în care se află este gravă.

Tatăl Gabrielei Cristea, mesaj DUR în direct pentru fiica sa

„Aş suna-o, dar nu am numărul ei de telefon. Şi dacă o sun şi nu vorbeşte sau îmi închide telefonul? Şi aşa am destulă durere. Dacă îmi mai face şi chestia asta… O să fiu un om terminat. M-am dus o dată şi cu un buchet de flori la ea şi nu a vrut să mă primească. Mama ei era pe moarte şi fratele ei i-a spus asta, iar Gabriela a zis: „Poate să moară că nu mă interesează!” Vă jur pe mormântul soţiei mele că a aşa zis. Noi nu i-am zis vorba grele, dar ea ne-a aruncat nouă vorbe grele.

Sunt foarte bolnav, dar problema mare sunt aceşti doi copii, dacă poţi să îi numesc copii. Eu de la Gabriela nu îmi doresc mare lucru, vreau doar să meargă la maică-sa la mormânt, este ultima dorinţă a maică-si, după cum ea ştie. Vreau să o întreb ce simţea ea când a auzit din gura doamnei: „Vino să mă vezi fetiţa mea!”. Noi nu o judecăm pe Gabriela, noi cerem ceva de la ea. Vreau să meargă la maică-sa la mormânt înainte ca eu să închid ochii. Am greşit că le-am dat libertate foarte multă. Le-am satisfăcut toate dorinţele, şi pentru asta suntem vinovaţi şi eu şi maica-sa, Dumnezeu s-o ierte!”, a declarat Eugen Cristea.

Citeşte şi  Veste teribilă pentru Gabriela Cristea. Tatăl ei a făcut INFARCT