Tatăl lui Gică Popescu, înmormântat joi la Calafat. Fostul fotbalist, eliberat din închisoare pentru funeralii

Constantin Popescu, tatăl fostului internaţional de fotbal Gheorghe Popescu, care a murit în urma unui infarct în noaptea de luni spre marţi, la locuinţa sa din Calafat, va fi înmormântat joi în cimitirul din oraş. La funeralii va fi rpezent şi fostul fotbalist.

RomaniaTV.net
14 mai 2014, 15:57
Tatăl lui Gică Popescu, înmormântat joi la Calafat. Fostul fotbalist, eliberat din închisoare pentru funeralii

„Slujba religioasă se va ţine la Biserica ‘Sfântul Nicolae’, iar înmormântarea va avea loc în jurul orei 13,00, în cimitirul din Calafat. Apropiaţii, reprezentanţi ai lumii sportive sunt aşteptaţi să ajungă de dimineaţă, ca şi Gică Popescu”, a declarat primarul municipiului Calafat, Mircea Guţă, citat de Agerpres.

Gheorghe Popescu, condamnat în dosarul transferurilor din fotbal, a primit miercuri permisiunea de a ieşi joi, pentru 24 de ore, din Penitenciarul Rahova, pentru a merge la înmormântarea tatălui său. Cererea de eliberare provizorie fusese depusă marţi, iar ca document justificativ Gheorghe Popescu a înaintat comisiei certificatul de deces al tatălui său.

Conform legii, permisiunea de ieşire din penitenciar poate fi acordată pentru participarea persoanei condamnate la înhumarea soţului sau soţiei, unui copil, părinte, frate sau soră ori bunic sau bunică.

Familia fostului căpitan al naţionalei, Gică Popescu, a fost greu încercată în ultima perioadă. Dacă la începutul lunii martie „Baciul” a fost condamnat la trei ani şi o lună de închisoare în DOSARUL TRANSFERURILOR, acum va ieşi pentru 24 de ore din penitenciar pentru a merge la înmormântarea tatălui său şi a-şi strânge în braţe mama prăbuşită de durere. Potrivit apropiaţilor, Constantin Popescu, în vârstă de 72 de ani, a suferit foarte mult în ultima perioadă din cauza situaţiei în care se afla fiul său.