Tatăl Mădălinei Manole: După ce că am o fată în mormânt, nu ne putem strânge nepotul în braţe

Părinţii Mădălinei Manole sunt disperaţi şi îndureraţi din cauza faptului că de trei ani de zile nu îşi pot vedea nepotul. Ei îl acuză pe Petru Mircea, soţul artistei, că "fuge cu copilul" de fiecare dată când aceştia merg să-l vadă, deşi au câştigat în instanţă dreptul să-şi viziteze nepotul.

16 mart. 2013, 16:48
Tatăl Mădălinei Manole: După ce că am o fată în mormânt, nu ne putem strânge nepotul în braţe

Ion Manole a declarat, sâmbătă, la România TV, că de trei ani aleargă să-şi vadă nepotul, pe care Petru Mircea îl tot ascunde de ei.

El nu a vrut să vină cu copilul la noi şi nici pe noi nu ne-a primit. În trei ani nu am reuşit să ne vedem nepotul„, a mărturisit tatăl Mădălinei Manole.

Scandal în familia Mădălinei Manole. Tatăl artistei îi cere ginerelui să facă testul de paternitate

Părinţii artistei spun că tatăl copilului fuge de fiecare dată cu copilul, ba mai mult, el a şi chemat poliţia într-o zi, sub pretextul că bunicii băieţelului fac scandal.

El a fugit cu copilul. A chemat Poliţia. A zis că nu ne va lăsă în viaţa asta să ne vedem nepotul. După ce că am o fată în mormânt, nu ne putem strânge nici măcar nepotul în braţe, să ne aline durerea„, a spus Ion Manole la România TV.

Tatăl artistei nu contestă faptul că Petru Mircea are grijă de copil, el având numai de câştigat de pe urma copilului Mădălinei Manole.

Normal că are grijă de el. Acest copilaş i-a îmbogăţit familia, i-a făcut oameni.”, a declarat bunicul copilului.

Fiul Mădălinei Manole a apărut pentru prima oară la TV – FOTO