Tatiana Niculescu Bran, fostul purtător de cuvânt de la Cotroceni, recunoaşte că nu mai are televizor de 8 ani

Tatiana Niculescu Bran a recunoscut pe Facebook că nu mai are televizor de 8 ani, deşi funcţia pe care a ocupat-o îi cerea să urmărească tot ceea ce se întâmplă în presă, inclusiv la televizor. După plecarea de la Cotroceni, fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis a recunoscut că nu a gestionat deloc bine relația cu presa.

28 apr. 2015, 17:33
Tatiana Niculescu Bran, fostul purtător de cuvânt de la Cotroceni, recunoaşte că nu mai are televizor de 8 ani

Fostul purtător de cuvânt al lui Klaus Iohannis a dezvăluit că nu mai are televizor de opt ani şi că nu-i duce dorul. În plus, aceasta propune o campanie pe Facebook „împotriva colectivizării minţii” numită „fără televizor”.

„«Am fost la țară, la un unchi de-al tatei», îmi povestește un prieten. «Trăiește ca vai de lume, într-o dezordine și mizerie îngrozitoare, bea de stinge, dar știi ce? Are în casă vreo trei televizoare: în camera în care doarme, la bucătărie și în sufragerie. Merg încontinuu, pe canale diferite.»

Citeşte şi: Tatiana Niculescu Bran, o nouă POEZIE după experienţa de la Cotroceni: „Purtătoare de TĂCERI…”

Când aud povești din astea mă felicit că nu mai am televizor de 8 ani și nici nu-i duc dorul. Ce-ar fi să inițiem o campanie fb împotriva colectivizării minții, care să se cheme simplu: «fără televizor» și cei care se mai uită încă la televizor să-și reducă la jumătate timpul dedicat acestei activități? Ce ziceți?”, a postat Tatiana Niculescu Bran pe pagina sa de Facebook.

Într-o postare anterioară, fosta purtătoare de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis critica sistemul de educaţie românesc, despre care afirmă că este „depăşit” şi creează un „mediu abuziv”.

Citeşte şi: Tatiana Niculescu Bran, fost purtător de cuvânt al lui Iohannis, despre sistemul de educaţie: Un mediu abuziv

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial Tatiana Niculescu Bran la doar 4 luni de la numirea acesteia în funcţie.