Tavan prăbuşit într-un bloc ANL. O fetiţă a ajuns la spital

La un pas de tragedie. Tavanul unei garsoniere dintr-un bloc ANL a căzut peste mai mulţi copii care participau la o petrecere aniversară. S-a întâmplat în Botoşani, iar o fetiţă a fost rănită şi a ajuns la spital după ce bucăţile de tencuială au lovit-o în cap.

28 oct. 2016, 04:38

O petrecere pentru copii, organizată într-o garsonieră dintr-un bloc ANL din Botoşani, a fost cât pe ce să se încheie cu o tragedie. Tencuiala de pe tavanul camerei s-a desprins brusc şi a căzut peste invitaţi. Doi copii au ajuns la spital cu ambulanţele. Alţi trei au suferit atacuri de panică.

Potrivit stirimondene.eu, incidentul s-a petrecut într-un bloc ANL din cartierul Bucovina. Mai mulţi copii participau la aniversarea unei prietene. Părinţii stăteau la masă, iar cei mici se jucau alături. La un moment dat, o bucată de aproape doi metri pătraţi din tencuiala tavanului s-a desprins şi a căzut peste copii.

O fetiţă de şase ani a fost transportată de urgenţă la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean. Copila a fost supusă unor investigaţii amănunţite, inclusiv unui examen la computerul tomograf. Un alt copil a fost şi el uşor rănit.

La locul incidentului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, dar şi criminaliştii, care au efectuat măsurători în interiorul garsonierei. În urma anchetei, se va stabili cine se face vinovat pentru calitatea lucrărilor de construcţie. Oamenii în casa cărora s-a produs accidentul locuiesc acolo cu chirie de nouă ani.

Nu este pentru prima dată când apar astfel de probleme în locuinţele ANL. Un caz similar a avut loc anul trecut, într-un apartament din cartierul Cişmea. Tavanul din dormitor s-a prăbuşit. Din fericire, atunci nu se afla nimeni în camera respectivă.