Taximetrist bătut cu BESTIALITATE după ce a accidentat un pieton. IMAGINI ŞOCANTE

Un sofer de taxi din Resita, care mergea cu spatele, nu a observat un barbat care circula pe trotuar si l-a lovit. Imediat, omul a coborat sa vada ce s-a intamplat si a incercat sa-l urce in masina pe pietonul ranit, insa victima a refuzat.

28 mai 2015, 14:42
Taximetrist bătut cu BESTIALITATE după ce a accidentat un pieton. IMAGINI ŞOCANTE

Soferul de taxi l-a asezat pe barbat pe trotuar in timp ce se straduia sa-l convinga sa mearga la spital, dar in zadar. Barbatul ranit a dat un telefon si a cerut ajutoare, potrivit opiniatimisoarei.ro.

In cateva minute, la locul accidentului au sosit doi tineri, iar unul dintre ei, posibil ruda cu victima, l-a luat la bataie pe taximetrist.

Soferul de taxi s-a prăbuşit la pământ, insa tanarul continua sa-i traga picioare in cap.

„Politistii rutieri au intervenit la un accident produs in dupa-amiaza zilei de 27 mai a.c., pe bulevardul Republicii de pe raza municipiului Resita. Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a stabilit ca in timp ce S.I., in varsta de 58 de ani, conducea un autoturism, a efectuat manevra de marsarier si l-a acrosat pe T.M., in varsta de 64 de ani, care se deplasa pe trotuar. In urma accidentului a rezultat ranirea grava a pietonului care a fost transportat de catre sofer la Spitalul Judetean Resita pentru ingrijiri medicale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, potrivit IPJ Caras Severin.