Taximetrist BĂTUT CU SĂLBĂTICIE de doi poliţişti pentru că a parcat neregulamentar – IMAGINI ULUITOARE

Scene revoltătoare surprinse în Târgu Jiu. Doi poliţişti au snopit în bătaie un taximetrist pentru că a parcat neregulamentar. Imaginile altercaţiei au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă, iar poliţiştii au fost reţinuţi. 

03 iul. 2014, 13:58
Taximetrist BĂTUT CU SĂLBĂTICIE de doi poliţişti pentru că a parcat neregulamentar – IMAGINI ULUITOARE

Doi poliţişti sunt acuzaţi că la începutul lunii iunie au agresat un taximetrist din municipiul Târgu-Jiu în timp ce acesta se afla în timpul serviciului pe motiv că nu ar fi parcat autoturismul regulamentar în staţia de lângă Parcul Central.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu-Jiu, Albert Zorzon, a declarat la acea vreme că cei doi poliţişti au acţionat în conformitate cu legislaţia în vigoare, deoarece taximetristul a refuzat să se legitimeze.

„Referitor la evenimentul care a ajuns în spaţiul public şi asupra căruia se face referire, cei doi poliţişti locali au acţionat în conformitate cu legislaţia în vigoare şi nu au făcut altceva decât să aplice o procedură legală, mai exact s-a încercat identificarea cetăţeanului. Acesta a refuzat în repetate rânduri să pună la dispoziţia celor doi poliţişti locali documente care să certifice identitatea sa, drept pentru care a fost urmată procedura în cauză. S-a întocmit proces verbal şi a fost sancţionat contravenţional pentru refuzul de legitimare în valoare de 500 de lei”, a spus Albert Zorzon.

VEZI ŞI: Imagini incredibile surprinse de o cameră de luat vederi. Nu o să-ţi vină să crezi ce cară un chinez în geantă

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au dispus, joi după-amiază, reţinerea pentru 24 de ore a celor doi poliţişti, acuzaţi de purtare abuzivă.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au dispus la data de 03.07.2014, pe bază de ordonanţă, reţinerea pentru 24 de ore a două persoane, poliţişti locali în cadrul Poliţiei Locale Târgu-Jiu pentru săvârşirea infracţiunilor de purtare abuzivă, fals intelectual şi uz de fals”, a declarat joi purtătorul de cuvânt al instituţiei, Doruţa Moga, potrivit Agerpres.