Taximetrişti tâlhăriţi de o bandă de hoţi, la Sibiu. Doi dintre ei sunt minori

Doi taximetriști au trecut prin clipe de groază zilele trecute. Ambii au avut de-a face cu o bandă de hoți specializată în tâlhării. Sub pretextul că merg la Roșia, trei tineri dintre care doi minori, îi amenințau pe taximetriști când ajungeau în Dealul Dăii și le furau toți banii și lucrurile de valoare ce le aveau asupra lor. Tâlharii au fost prinşi cu ajutorul cu ajutorul câinilor de urmărire.

21 feb. 2016, 08:56
Taximetrişti tâlhăriţi de o bandă de hoţi, la Sibiu. Doi dintre ei sunt minori

În zilele de 18, respectiv 19 februarie, doi taximetriști din municipiul Sibiu au sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au deposedat de sume de bani și telefoane mobile.

Trei tineri urcau în taxi, cereau să fie duşi într-o localitate însă pe drum, sub ameninţare, îi tâlhăreau pe şoferi.

Într-o singură zi, hoţii au reuşit să fure bani şi telefoane mobile de la cei doi taximetrişti. Au fost mărite efectivele de poliţişti aflate în teren, au fost audiaţi martori, vizionate imagini video de pe posibilul traseu al infractorilor şi au fost folosiţi câinii de urmă, astfel încât, în cursul nopții de 19 spre 20 februarie, s-a reușit identificarea și prinderea celor trei presupuși autori pe raza municipiului Sibiu. Este vorba despre o tânără de 19 ani şi de doi minori de 16, respectiv 17 ani.

”Faţă de cei trei s-a pus în mişcare acţiunea penală şi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii celor două infracţiuni de tâlhărie”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.

Vezi: Scene ULUITOARE în Timiş. Mai mulţi hoţi şi-au incendiat maşina pentru a-şi ascunde urmele