TAXIUL în care eşti servit cu BOMBOANE. Povestea bucureşteanului care îşi tratează clienţii regeşte VIDEO

O cursă cu taxiul poate fi şi altfel decît suntem obişnuiţi. Un taximetrist bucureştean îşi tratează clienţii regeşte. Omul are singura maşină din Capitală în care fiecare pasager, când urcă, primeşte o bomboană.

06 sept. 2014, 14:40
TAXIUL în care eşti servit cu BOMBOANE. Povestea bucureşteanului care îşi tratează clienţii regeşte VIDEO

Cristian Roman are 54 de ani şi face taximetrie pe străzile din Bucureşti de aproape 3 ani. Poate nu este cel mai bun taximetrist, dar este original: îşi tratează clienţii regeşte.

Taximetristul are bomboane pentru adulţi şi bomboane cu fructe şi jeleuri pentru copii.

Bomboanele au şi ele o poveste. Imediat după Revoluţie, a început prin a le împărţi copiilor care cerşeau în intersecţiile aglomerate din Bucureşti.

În momentul în care a devenit taximetrist, bomboanele au început să meargă către clienţi.

„Când urca pasagerul, spuneam obiceiul acestei maşini este…. Făceam o pauză, mă uitam în oglindă şi vedeam reactia. 90 la sută dintre pasageri se dădeau pe spate, faceau ochii mari”, spune Cristian Roman, pentru România TV.

De câteva luni însă, preţul unei bomboane primite este un like la contul de pe un site de socializare. Acolo unde de altfel taximetristul postează şi numeroase fotografii,fiecare cu povestea ei.

„O fetiţă din Târgu Jiu, bolnavioară, pe care am luat-o de la Gara de Nord si am dus o la spital la Budimex, mi-a desenat si mi-a scris aşa cum stia ea: Pentru cel mai mare om care dădea de boboane”, povesteşte Cristian Roman.

După ce primesc bomboanele, clienţii sunt invitaţi să facă şi un desen.