Te-ai întrebat vreodată cum a arătat Iulia Albu în ziua nunţii. Vezi cât de FRUMOASĂ era cu ani în urmă

Iulia Albu este cunoscută pentru apariţiile sale extravagante. Vopsită pe faţă, îmbrăcată bizar, cu agrafe înfipte în buze sau scobitori în urechi, fosta soţie a lui Mihai Albu a şocat de nenumărate ori prin apariţiile sale. Cu toate astea, dacă arunci o privire cu ceva ani în urmă, când Iulia a fost mireasă, vei vedea o altfel de femeie. 

06 iun. 2014, 08:13

Iulia Albu este una dintre cele mai excentrice vedete de la noi. Nu de puţine ori fosta soţie a lui Mihai Albu a şocat prin apariţiile ei bizare. După ce a defilat cu o găină la braţ sau cu un fluture imes în păr, Iulia Albu a ajuns comentată de toată lumea. De cand a adoptat stilul flapper, Iulia Albu nu mai apare niciodata nemachiata sau cu un machiaj clasic. Multi spun ca stilul flapper o urateste si ca in spatele unui machiaj excentric si ciudat se ascunde de fapt un chip frumos.

Citeşte şi: Iulia Albu o atacă pe Mihaela Rădulescu: „Nici găina nu se mai ouă când o vede”

Iulia Albu este multumita de imaginea sa si de ceea ce vede in oglinda.

„Am ales acest look pentru ca ma reprezinta si ma caracterizeaza. Voi sunteti obisnuite cu unghii lungi, acrilice, nu va silesc sa ma iubiti, nu ma intereseaza. Nu am sa ma schimb pentru niste clisee construite de persoane mediocre. Pentru Romania este extravagant”, a declarat Iulia Albu.