TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Transformări spectaculoase, VEDETE de nerecunoscut

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: În cadrul primei ediţii din sezonul IX de la "Te cunosc de undeva!", Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu au cântat melodia interpretată de Azucar Moreno - "Mambo tequila".

13 feb. 2016, 20:02
TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: Transformări spectaculoase, VEDETE de nerecunoscut

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: La sfârşitul numărului publicul a fost în extaz aplaudând prestaţia celor două vedete minute în şir. Interpretarea bună a fost remarcată şi de juraţi care au devenit fani din primul moment.

„Sunteţi foarte haioşi, în timp veţi câştiga foarte mulţi fani. Vă iubesc pe amândoi, a fost exact ce trebuie”, a spus Ozana.
Liviu Vârciu este unul dintre componenţii trupei „L.A.”, care a făcut furori pe piaţa muzicală în anii ’90 cu melodia „Ochii tăi”. Artistul a fost căsătorit cu Adelina Pestriţu, de care a divorţat după numai un an, despărţirea fiind una cu scandal.

Paula Chirilă a debutat la „Te Cunosc de Undeva” cu o prestaţie care a reuşit să lase pe toată lumea cu gura căscată. Actriţa a cântat melodia interpretată de Cornelia Catanga – „Seara asta vreau să beau”.

Şi pentru că are actoria în sânge, Paula a intrat perfect în rolul cântăreţei de muzică de pretrecere, iar acest lucru a fost observat de publicul care a fost în extaz şi de juraţii care s-au îndrăgostit instant de ea.

„Ai fost atât de expresivă şi atentă la detalii. Prestaţia ta a fost una minunată. Ai intrat aşa de bine în pielea acestui personaj. Te iubesc şi de abia aştept să te văd pe scenă din nou”, a spus Ozana entuziasmată, potrivit spynews.ro.