Te cunosc de undeva 2017, cine sunt concurenţii din sezonul XII

Te cunosc de undeva 2017. Îi cunoaştem de la televizor, din reviste, de pe Facebook şi Instagram, i-am văzut în concerte sau la teatru! Iar acum îi vom vedea transformaţi în alte vedete, purtând tocuri şi peruci, costume populare şi de latex, bărbiţe, corniţe şi alte "accesorii" care ne vor face să îi confundăm cu originalul!

09 sept. 2017, 13:16
Te cunosc de undeva 2017, cine sunt concurenţii din sezonul XII

Te cunosc de undeva 2017. Lidia Buble, Ramona Bădescu, Adriana Trandafir, Julie Mayaya, Anisia Gafton, CRBL, Cezar Ouatu, Alin Pascal si Sebastian Muntean sunt concurenții din sezonul XII „Te cunosc de undeva!”

Nouă artişti talentaţi, pe care deja îi cunoaştem şi-i iubim, pe care de abia aşteptăm să îi admirăm în travesti, cu un look total schimbat, cu altă atitudine şi mod de a fi! Potrivit a1.ro, cei nouă concurenți de la „Te cunosc de undeva” vor fi față în față cu cea mai tare provocare.

Te cunosc de undeva 2017. Pe Adriana Trandafir o ştim mai ales de pe scena de teatru, dar vom avea o surpriză, căci artista se descurcă excelent şi la capitolul cântat.

Citeşte şi: Actriţa Adriana Trandafir, de la filmări, direct pe patul de spital. „Din cauza adrenalinei, n-am simţit nimic”

Te cunosc de undeva 2017. Are accent italienesc şi e normal să fie aşa, căci Ramona Bădescu a trăit mai mult în Italia decât în România! Frumoasa brunetă cu trăsături de zeiţă coborâtă din Olimp a cochetat cu actoria, a practicat și modelingul, iar din 2008 a intrat și în politică. 

Te cunosc de undeva 2017. Anisia Gafton, cea plină de viaţă şi de umor, e asistentă TV, dar una atipică, căci blonda nu poate sta deoparte şi să fie doar un spectator tăcut. O recomandă talentul, am zice noi, precum şi firea jovială.

Te cunosc de undeva 2017. Julie Mayaya, o artistă exotică, cu o voce inconfundabilă şi un public care o iubeşte, consideră o provocare venirea ei la „Te cunosc de undeva!”.

Te cunosc de undeva 2017. Lidia Buble, aflată la a doua sa participare la „Te cunosc de undeva!”, mărturisește că și-a dorit mult să revină pe scena transforming show-ului. Cu multe hituri la activ, cu milioane de oameni care o iubesc pentru ceea ce face şi ce este, Lidia ne va recuceri sâmbătă de sâmbătă!

Te cunosc de undeva 2017. Alin Pascal, fiul cunoscutei cântărețe de muzică populară Matilda Pascal-Cojocărița, nu a stat niciodată departe de scenă. De mic copil, a fost cu mama lui prin concerte, iar vioara a devenit o prezenţă constantă în viaţa lui.

Te cunosc de undeva 2017. Artistul vinovat de hitul „Fata de ciocolată! este tânărul Sebastian Muntean, un artist cu o voce puternică, care convinge pe oricine că acolo unde sunt talentul şi munca, nu are cum să nu apară succesul!

Te cunosc de undeva 2017. CRBL, câștigător al primului sezon „Te cunosc de undeva!”, este la a patra sa participare în show-ul transformărilor.

Te cunosc de undeva 2017. Cezar Ouatu, câștigător al celui de-al șaptelea sezon, urcă pentru a treia oară pe scena show-ului transformărilor. Cântăreţ de operă, pop-opera și pianist, Cezar ste cunoscut datorită piesei „It’s My Life”, cu care a câștigat Selecția Națională 2013 și cu care a participat la Concursul Muzical Eurovision 2013 din Malmö, Suedia.