TE CUNOSC DE UNDEVA 2017. Vârciu şi Ştefănescu, furouri cu dantelă, capoţele transparente, ciorapi cu portjartier şi tocuri înalte

În furouri cu dantelă și capoțele transparente, ciorapi cu portjartier și tocuri înalte, așa vor apărea Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 20.00, când le vor imita pe Cher și Bette Midler.

15 apr. 2017, 10:23
TE CUNOSC DE UNDEVA 2017. Vârciu şi Ştefănescu, furouri cu dantelă, capoţele transparente, ciorapi cu portjartier şi tocuri înalte

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017. „M-am simțit mai sexy decât Andrei, pentru că mă ajută și trupul. Toată viața mi-am dorit un portjartier și Dumnezeu mi l-a dat, dar nu pe femeia mea, ci pe mine. Lăsând gluma la o parte, chiar am avut un personaj greu”, spune Liviu.

„A fost horror (râde). Mă simțeam ca o matroană bătrână și fără admiratori (râde). Dar am încercat să mergem pe umor și să evităm un eventual penibil”, adaugă Andrei, amuzat.

Liviu și Andrei nu vor cânta doar foarte convingător, în rolurile atribuite lor de ruleta personajelor, ci vor încerca chiar să-i seducă pe jurații Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Dacă vor reuși acest lucru, dar și cât de bine le vor imita ei pe Cher și Bette Midler, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!”.