Carmen Minune, însărcinată? Imaginea zilei la TV

Carmen Minune, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a băgat telespectatorii la idei, după ce a afişat o burtică de toată frumuseţea în cadrul ediţie de sâmbătă seară a emisiunii.

26 sept. 2015, 20:10

Carmen Simionescu a cântat într-o emisiune tv melodia interpretată de Kylie Minogue – „The Loco-Motion”.  Fiica lui Adrian Minune a îmbrăcat o rochie mulată, de culoare albastră care i-a lăsat la vedere o burtică de toată frumuseţea. (video AICI). ”Te-ai născut pentru scenă. Ai carismă. Ești făcută pentru a fi artistă!”, i-a transmis Andreea Bălan.

Carmen, fiica lui Adi Minune, are 18 ani, însă deja e cunoscută pe plan muzical. Una dintre melodiile de succes ale tinerei cântăreţe este „Domino”, care se aude deja la radio. Aceasta a atras atenţia asupra ei, după ce a fugit de acasă cu fostul iubit, Franco, împreună cu care a avut o relaţie cu năbădăi.

Tina Turner i-a adus noroc! Florin Ristei este câștigătorul celei de-a treia ediții competiţiei.

A dovedit, încă o dată, că are factorul X, iar Tina Turner i-a purtat noroc. Florin Ristei este marele câștigător al acestei seri, după ce a interpreat piesa „When the heartache is over”.

Florin Piersic, Fuego, Irina Loghin, Monica Anghel, Amir Diab și Little Richard sunt doar câteva dintre personajele care au urcat pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”, însă sîmbătă seară, marele câștigător a fost Florin Ristei.