TE CUNOSC DE UNDEVA: Oana Sârbu s-a transformat în Ştefan Bănică jr.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Oana Sîrbu se transformă în Ștefan Bănică și va cânta, alături de original,  sâmbătă la "Te cunosc de undeva!".

02 apr. 2015, 09:18

TE CUNOSC DE UNDEVA: „A fost o experiență minunată! Am simțit o energie aparte și am fost mândră să fiu cu Ștefan pe scenă. E prima oară când avem un astfel de moment care include un moment „în oglindă”, spune Oana Sîrbu. Cum a reacționat Ștefan când a văzut-o, la platouri, pe Oana transformată în… el, ne povestește tot ea. „A zis „hopa, tată!”, imitându-l pe Puiu Călinescu”, mai spune Oana, amuzată. Pentru ca momentul să iasă perfect, Oana și Ștefan au făcut două repetiții. Una la platouri, în ziua filmării, și o alta, cu o zi înainte, ambele cu orchestra. „A trebuit să repetăm piesele lui, și „Ani de liceu”, moment mult așteptat de cei care iubesc „Liceenii”. Apoi mi-a zis că el va sta „cuminte” și eu va trebui să fac ce face el. Evident, mi-a dat să urmaresc și fragmente din concerte”, a dezvăluit Oana din culisele repetițiilor, pentru libertatea.ro.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, Raluca și Denisa Tănase, de la Bambi, se transformă în surorile Salazar de la Azucar Moreno, personaje pe care le consideră foarte apropiate de sufletul lor.

“Ne-am regăsit în povestea lor. Și chiar am plâns amândouă când am urmărit un interviu în care povesteau printre altele că, fiind surori, nu se vor despărți niciodată. Ne asemănăm cu ele din multe puncte de vedere. Și ele au plecat de jos și apoi, prin ceea ce au făcut și-au ajutat părinții, și noi am plecat de jos și apoi ne-am ajutat părinții… Deși ne-am speriat foarte tare atunci când am aflat că vom cânta spanish flamenco, pentru că nu am mai cântat niciodată așa ceva, într-un final, a ajuns să ne placă foarte mult. Dintre personajele care ne-au picat până acum la ruletă, surorile Salazar de la Azucar Moreno sunt cele mai apropiate de sufletul nostru”, a declarat Denisa.