SENZAŢIONAL!!! Legendara trupă „A.S.I.A” a făcut furori pe scenă

TE CUNOSC DE UNDEVA: Trupa "A.S.I.A." a făcut furori în urmă cu mai bine de un deceniu, când adolescentele visau să fie în pielea celor patru membre ale formaţiei. În această seară, "A.S.I.A." a fost din nou pe aceeaşi scenă, la Te cunosc de undeva. 

25 oct. 2014, 18:22
SENZAŢIONAL!!! Legendara trupă „A.S.I.A” a făcut furori pe scenă

TE CUNOSC DE UNDEVA: A făcut furori în anii 2000, când a cucerit inimile a milioane de români, însă acum, în 2014, legendara trupă ”A.S.I.A” a făcut senzație pe scena de la ”Te cunosc de undeva”. 

Jorge, Lora, Pepe și Rona au fost absolut magnifici. Au cântat melodia ”Sună periculos” și…împreună au fost periculos de buni.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Apariție spectaculoasă la „Te cunosc de undeva!”: Jorge, îmbrăcat doar cu un body, pe tocuri de 14 cm. Și asta pentru că talentatul și curajosul Jorge va urca pe scena de la „Te cunosc de undeva!” încălțat cu pantofi cu tocuri de 14 cm și îmbrăcat doar cu un body. „Body-ul va fi într-adevăr o provocare pentru mine”, spune Jorge, înainte să urce în liftul transformărilor.

Apariția sa absolut spectaculoasă pe scena de la „Te cunosc de undeva!” o va face pe Ozana Barabancea să afirme, de la masa juriului: „Cum spune o vorbă celebră, cele mai bune gospodine sunt bărbații, cele mai bune coafeze sunt bărbații, cele mai bune femei sunt bărbații!”.