TE CUNOSC DE UNDEVA: Transformarea care a uimit juriul-Cezar Ouatu

TE CUNOSC DE UNDEVA: Pentru prima dată, la “Te cunosc de undeva!”, un artist se va transforma simultan în două personaje ale căror glasuri sunt, la rândul lor, foarte greu de imitat: Diana Ross și Lionel Richie.Artistul care a acceptat această provocare este Cezar Ouatu, invitatul special al galei de sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 20.30, de la Antena 1

15 nov. 2014, 19:18
TE CUNOSC DE UNDEVA: Transformarea care a uimit juriul-Cezar Ouatu

TE CUNOSC DE UNDEVA. Cea de-a zecea săptămână a transformărilor totale a debutat cu un spectacol pe ritmuri latino. Fiți sincer, nu-i așa că petrecere fără Lambada nu există? Ei bine, Jorge este cel care a dat startul distracției, cu un super personaj.

Concurentul a interpretat din nou un rol în travesti – Loalwa Braz, de la Kaoma – și, împreună cu baletul condus de Furnica, a invitat pe toată lumea la dans, pe ritmuri fierbinți de lambada.

TE CUNOSC DE UNDEVA. Ruleta i-a pregătit lui Florin Ristei o nouă transformare de voce specială. El l-a imitat pe Cezar Ouatu și va cânta remarcabil piesa acestuia, “It’s My Life”. Prestația sa va fi apreciată de însuși artistul care a lansat această piesă. Jorge va interpreta din nou un rol în travesti – Loalwa Braz, de la Kaoma – și, împreună cu baletul condus de Furnica, va invita pe toată lumea la dans, pe ritmuri fierbinți de lambada. Pentru seara de sâmbătă, Pepe a primit din partea ruletei un personaj peste care timpul trece fără să lase urme, Tom Jones, iar CRBL se va transforma încă o dată în Puff Daddy, personajul care i-a adus și titlul de câștigător al primului sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”. “10” se numește piesa de dragoste pe care Lora a repetat-o toată săptămâna pentru transformarea în Florin Chilian, iar Rona Hartner va aduce pe scenă o vedetă care nu a fost niciodată la “Te cunosc de undeva!”. Ea se va transforma înMireille Mathieu și va cânta un “Pariser Tango” în limba germană, cu accent franțuzesc. Anda Adam, care o va imita pe Rihanna, va demonstra cât de sexy poate deveni o femeie când dansează cu o… umbrelă. De asemenea, Maria Buză se va transforma în Irina Loghin și va cânta “Mândră și frumoasă-i Valea Prahovei”, îmbrăcată cu unul dintre costumele populare ale cunoscutei interprete.

Și tot sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, pentru prima dată un artist s-a transformat simultan în două personaje ale căror glasuri sunt, la rândul lor, foarte greu de imitat: Diana Ross și Lionel Richie. Artistul care a acceptat această provocare este Cezar Ouatu, invitatul special al acestei gale.