Te trec FIORII. Care au fost ULTIMELE CUVINTE ale tinerei ucise de MONSTRUL cunoscut pe Facebook

Eliza Dragne a fost condusă, vineri, pe ultimul drum, familia şi prietenii fiind de neconsolat după ce tânăra a fost ucisă de un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook şi cu care a acceptat să se întâlnească fără să ştie că era însurat şi că este capabil să o bată cu atâta sălbăticie încât să-i provoace moartea. Cel mai afectat de cele întâmplate pare a fi tatăl tinerei, ultimul cu care fata a apucat să schimbe câteva cuvinte înainte de a-şi da duhul.

RomaniaTV.net
28 nov. 2014, 19:19
Te trec FIORII. Care au fost ULTIMELE CUVINTE ale tinerei ucise de MONSTRUL cunoscut pe Facebook

Eliza Dragne a fost condusă pe ultimul drum vineri, la Alexandria, oraş aflat încă sub şocul celor întâmplate. Eliza a fost bătută, mutilată şi lăsată în câmp într-o baltă de sânge, principalul suspect fiind Nicu Cristea, un bărbat căsătorit care a invitat-o în oraş, după ce s-au cunoscut pe Facebook.

După cele întâmplate cu Eliza, o altă tânără spune că ar fi fost victima aceluiaşi bărbat, anchetatorii urmând să stabilească vinovăţia. Până atunci, familia Elizei este de neconsolat, iar tatăl ei plânge fără oprire, auzind parcă în gând ultimele cuvinte ale fetei sale, povestite de fratele bărbatului.

Fata înjunghiată şi violată din Alexandria a salvat trei vieţi, după ce părinţii au acceptat donarea organelor

„«Stai, tati, nu mai plânge, că mi-a furat telefonul!». Dintre toate câte i-a făcut bărbatul ăla, asta a zis ea”, a povestit unchiul ei, la emisiunea „Răi da’ buni”.

„Toate zilele astea a stat într-un colţ al camerei. Se trezeşte şi iar plânge. Eu nu pot să-l mai văd pe fratele meu. El suferă cel mai mult. N-a iubit pe nimeni cum a iubit-o pe fata asta. I-a mai murit un copil”, a spus bărbatul, abia stăpânindu-şi lacrimile.