Te vindecă de toate bolile. Iată ce nu trebuie să-ţi lipsească din casă

Am tot vorbit de magazinele naturiste și remediile naturiste pentru orice fel de problema, fie că vorbim de ten, fie că vorbim de diferite afecțiuni. Dar am omis să spunem ce trebuie să căutați atunci când ajungeți într-un magazin naturist, pentru că acest lucru poate deveni o reală problemă, mai ales dacă nu mergeți atât de des prin acestea.

RomaniaTV.net
25 mai 2016, 13:08
Te vindecă de toate bolile. Iată ce nu trebuie să-ţi lipsească din casă

Secțiunea de uleiuri esențiale și ape florale

Ce ar fi un magazin naturist fără această secțiune? Ai nevoie de uleiurile esențiale, mai ales pentru îngrijirea tenului și părului. La fel și de apele florale. Limitează-te la strictul necesar: ulei de magadamia, ulei de avocado, ulei de migdale dulci, ulei de gălbenele și mușetel și ulei de ricin. Orice alt fel de uleiuri exotice le poți lăsa pentru mai tîrziu. La fel se întâmplă și cu apele florale.

Citeşte şi  Proprietăţile benefice ale usturoiului. Cum TREBUIE consumat acesta ca să profiţi din plin de efectele sale miraculoase

Secțiunea de produse cosmetice

Sugestia noastră ar fi să cauți producători autohtoni. Chiar dacă ambajalul produsului nu pare atît de spectaculos, te asigurăm că ceea ce conține este de 10 ori mai eficient și mai bun decât o sticlă frumos decorată. 

Citeşte mai mult pe elli.ro