ŢEAPA ANULUI. Alexandra Kefren a rămas şi fără bani, şi fără VIRGINITATE

Alexandra Kefren a cunoscut celebritatea, anul acesta, dupa ce a anuntat ca isi doreste sa isi liciteze propria virginitate.

14 apr. 2017, 12:59
ŢEAPA ANULUI. Alexandra Kefren a rămas şi fără bani, şi fără VIRGINITATE

Alexandra Kefren, 18 ani, a gasit si un cumparator: un om de afaceri din Hong Kong, care i-ar fi oferit 2,3 milioane de euro pentru o partida de amor. In realitate, lucurile stau diferit.

Românca Aleexandra Kherfren şi-a vândut virginitatea şi s-a căsătorit. Anunţul, făcut pe Instagram

„Exact la o săptămână după asta cu virginitatea am primit titlul de model internaţional. Ştiu foarte multe limbi străine. O singură dată am apărut la televiziunea din străinătate şi uite câte s-au întâmplat. (…) E superb câte uşi s-au deschis pentru o apariţie în presă. Câştig la o prezentare între 1000 de euro si 5000 de euro. Depinde. Am strâns o sumă considerabilă. Am nişte ţeluri pentru anul acesta. Poate nu fac un milion de euro. Poate chiar 3. Vreau să îmi fac o mică avere pe spatele meu. u nu am primit niciun ban din treaba asta cu virginitatea. (…) Da, eu şi Neli ne căsătorim în vară. L-am întâlnit acum fix trei săptămâni. Nu mai sunt neprihănită. Mi-am pierdut virginitatea cu iubitul meu, Neli”, a spus Alexandra Kefren la un post tv.