Tecău şi Rojer, campionii en titre, eliminaţi de la US Open

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, deţinătoarea titlului, a fost învinsă de cuplul Radu Albot (R. Moldova)/Malek Jaziri (Tunisia), cu 3-6, 7-6 (8), 6-2, vineri, la arenele Flushing Meadows din New York, în runda a doua a probei masculine de dublu la turneul de tenis US Open, ultimul de Mare Şlem al anului.

RomaniaTV.net
31 aug. 2018, 18:43
Tecău şi Rojer, campionii en titre, eliminaţi de la US Open

Tecău şi Rojer, favoriţii numărul şase ai probei, s-au înclinat după două ore şi 18 minute de joc, potrivit Agerpres.

Horia şi partenerul său au dominat primul set, adjudecat cu 6-3, iar în setul secund au condus cu 4-2, au fost egalaţi, dar au reuşit să trimită meciul în tiebreak. Cei doi au salvat patru mingi de set, apoi au irosit o şansă de a închide meciul, la 8-7, iar în cele din urmă au pierdut setul. În decisiv, Albot şi Jaziri s-au impus clar, cu 6-2.

Învingătorii au avut 5 aşi, o dublă greşeală, 54 de winners, 22 de erori neforţate, în timp ce Tecău şi Rojer au reuşit 3 aşi, au comis 4 duble greşeli, au avut 37 de mingi direct câştigătoare şi 13 erori neprovocate.

Tecău şi Rojer, care veneau după un titlu cucerit la Winston-Salem, ca şi anul trecut, s-au ales pentru participare cu un cec de 27.876 dolari şi 90 de puncte ATP la dublu.