Tehnica incredibilă ca să oferi un orgasm de cel puţin 15 de minute, explicată pas cu pas

Orgasmul unei femei durează, în medie, aproximativ 15 secunde, însă există o tehnică inventată de un cuplu de renumiţi sexologi care o poate duce pe partenera pe culmile plăcerii şi câte 30 de minute uneori.

RomaniaTV.net
18 iun. 2013, 06:44
Tehnica incredibilă ca să oferi un orgasm de cel puţin 15 de minute, explicată pas cu pas

Mai mult decat atat, tehnica inventata de cei doi poate duce la contractii vaginale care sa genereze orgasme de scurta durata si timp de 24 de ore dupa ce a fost folosita.

Cei doi sexologi care au inventat aceasta tehnica sustin ca este destul de elaborata si presupune ca si femeia sa se implice la fel de mult ca barbatul in practicarea ei, mai ales daca isi doreste un orgasm de cel putin 15 minute.

Pentru ca tehnica orgasmului de cel putin 15 minute sa functioneze, femeia trebuie sa se pregateasca, cel putin mental, in prima faza. Astfel, inainte de inceperea actului care sa-i ofere atata placere, femeia ar trebui ca o perioada de cateva zile sa se relaxeze si sa incerce sa lase deoparte toate preconceptiile pe care le are cu privire la actul sexual in sine.

Acest lucru este necesar din cauza ca, potrivit sexologilor, femeile in marea lor majoritate au o atitudine de opunere in fata placerii sexuale in loc sa aiba o atitudine pro-placere.

Pe langa acest lucru, femeia ar trebui sa efectueze o serie de exercitii Kegel prin care sa isi contracte si sa isi relaxeze in repetate randuri aceeasi muschi pe care ii foloseste pentru a controla fluxul urinar. Mai mult decat atat, pe parcursul acestor zile femeia ar trebui sa se masturbeze mai des pentru a descoperi exact care sunt  atingerile si ritmul mainii si stimularii vaginale pe care le perefera.

Cat despre partea barbatului, iata ce are de facut pentru a-i oferi un orgasm de 15 minute

– Pozitioneaza-ti partenera intinsa in fata ta iar tu stai langa ea, in lateral.

– Aplica putin lubrifiant la intrarea vaginului partenerei.

– Incepe sa-i masezi clitorisul circular, efectuand cate o rotatie pe secunda, in mod constant. Femeia trebuie sa iti spuna cata presiune sa aplici. Nu iesi din ritm.

Continuarea si ceilalti pasi ai tehnicii, pe Lyla.ro.