Tel Drum rămâne cu interdicţia de a cere dizolvarea pentru încă 60 de zile

Tribunalul Bucureşti a decis vineri menţinerea, pentru firma Tel Drum, a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare a firmei, pentru o perioadă de 60 de zile.

23 mart. 2018, 15:22
Tel Drum rămâne cu interdicţia de a cere dizolvarea pentru încă 60 de zile

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, vineri, să menţină măsura preventivă pentru firma Tel Drum. Concret, firma din Teleorman rămâne cu interdicţia de a iniţia procedura de lichidare sau de dizolvare, pentru o perioadă de 60 de zile. 

În luna ianuarie, magistraţii Tribunalului Teleorman au admis deschiderea procedurii de insolvenţă pentru societatea Tel Drum Alexandria. Hotărârea magistraţilor teleormăneni a venit după ce, cu câteva zile înainte, Tribunalul Bucureşti au admis cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de luare a măsurii interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice Tel Drum sau suspendarea acestor proceduri întrucât firma nu ar mai putea fi trasă la răspundere.

SC Tel Drum SA a fost trimisă în judecată, ca persoană juridică, pentru folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinţe deosebit de grave, pe 27 decembrie 2017.