Telefonul lui Traian Băsescu, BLOCAT din cauza numărului mare de apeluri

Traian Băsescu a anunţat, miercuri, pe Facebook, că telefonul i s-a blocat din cauza numărului prea mare de apeluri pe care le-a primit de la cetăţeni. Fostul preşedinte promite, însă, că situaţia se va remedia.

14 oct. 2015, 18:00
Telefonul lui Traian Băsescu, BLOCAT din cauza numărului mare de apeluri

Numărul uriaş de apeluri pe care le-am primit începând de vineri a blocat telefonul. Softul nu a mai făcut faţă, touchscreen-ul s-a blocat şi de aceea nu am reuşit să răspund tuturor.

De mâine (joi – n.r.), voi avea un telefon nou şi nu vor mai fi probleme care să împiedice dialogul meu cu dumneavoastră„, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Traian Băsescu şi-a făcut public numărul de telefon, vineri, după ce şi-a anunţat înscrierea în PMP. Acesta a postat, pe Facebook, adeziunea pe care a semnat-o, document care conţinea inclusiv numărul de telefon la care poate fi contactat.

Fostul preşedinte a recunoscut, indirect, că totul a fost o strategie. „Cei cu care vorbesc sunt impresionaţi că nu i-ai păcălit şi e număr corect şi stai de vorbă cu ei cât îţi permit condiţiile. Că pe urmă îţi schimbi numărul de telefon este altceva„, a spus Băsescu.

CITEŞTE ŞI TRAIAN BĂSESCU s-a înscris în PMP: Voi rămâne un politician extrem de INCOMOD. Nimeni nu îmi va închide gura