Liga Campionilor, meci dramatic pe Bernabeu. Real a întors scorul cu PSG şi a câştigat cu 3-1

Real Madrid a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia Paris Saint-Germain, în manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Într-un alt meci din optimi, FC Liverpool a câştigat cu 5-0 pe terenul lui FC Porto.

14 feb. 2018, 17:12

REAL MADRID – PSG 3-1. Ronaldo a marcat primele două goluri ale Realului şi a ajuns la 11 reuşite în acest sezon de Liga Campionilor, devansându-i cu patru goluri pe Firmino şi Kane, clasaţi pe locul 2.

Au marcat: Ronaldo ’45 (p), ’83, Marcelo ’86 / Rabiot ’33.

Pe Santiago Bernabeu au evoluat următoarele echipe:

Real Madrid: Keylor – Nacho, Varane, Ramos, Marcelo – Modrici, Kasemiro (Lucas Vazquez ’79), Kroos – Isco (Asensio ’79) – Benzema (Bale ’68), Ronaldo. Antrenor Zinedine Zidane.

PSG: Areola – Alves, Marquinhos, Kimpembe, Berchiche – Verratti, Lo Celso (Draxler ’84), Rabiot – Mbappé, Cavani (Meunier ’66), Neymar. Antrenor Unai Emery.

Cu golurile de miercuri, Cristiano Ronaldo a ajuns la 101 de reuşite în Liga Campionilor pentru aceeaşi echipă, Real, un record. În total, atacantul portughez a înscris 116 goluri în LC, de asemenea cele mai multe.

Returul va avea loc la 6 martie.

UPDATE – MIN. 45 – REAL MADRID – PSG 1-1. CRISTIANO RONALDO TRANSFORMĂ LOVITURA DE PEDEAPSĂ,1-1 la pauză

UPDATE ORA 22:14 – GOL LIVERPOOL Min. 29. FC Porto – Liverpool 0-2. A marcat Salah, după o gafă a portarului Jose Sa

UPDATE ORA 22:13 -Min. 28 – Ocazie uriașă Real Madrid. Cristiano Ronaldo a scăpat singur cu portarul, însă trage direct în fața lui Areola

UPDATE ORA 22:10 – GOOOOOOOL LIVERPOOL!!!! Min. 25 FC Porto – Liverpool 0-1. A marcat Sadio Mane

UPDATE ORA 21:47 – Min. 5 – Asalt total al madrilenilor, care trec din nou pe lângă gol, după o acțiune al lui Toni Kroos 

UPDATE ORA 21:47 – Min. 3 – Ocazie Real Madrid. Ronaldo trimite din prima, însă mingea trece prin fața porții

Meciul zilei în CHAMPIONS LEAGUE ONLINE STREAMING. Super duelul Real Madrid – PSG, din optimile Champions League, se vede exclusiv pe Telekom Sport 1 şi telekomtv.ro, miercuri, de la 21:45. Tot în exclusivitate ai parte şi de duelul FC Porto – Liverpool, pe Telekom Sport 2, de la aceeaşi oră.

Antrenorul lui PSG, Unay Emery, a pregătit mai multe surprize pentru această seară, lăsându-l pe banca de rezerve pe căpitanul Thiago Silva şi titularizându-l în centrul defensivei pe Kimpembe, alături de Marquinhos. De asemenea, va juca Lo Celso în locul Lassana Diarra.

Echipele de start: