Tendinţe în modă care nu se vor demoda niciodată

Toate fashionistele se tem de caracterul efemer pe care îl au tendinţele din modă, ceea ce este normal având în vedere bugetul pe care îl necesită multe dintre piesele vestimentare cu caracter must-have. Vestea bună este că există totuşi unele care nu se vor demoda niciodată. Pare greu de crezut că există o listă cu haine mereu în tendinţe, însă sunt câteva tipuri de articole de îmbrăcăminte pentru femei pe care ar trebui să le transformi în piesele tale de bază fără să îţi fie teamă că nu le vei mai putea purta peste un an sau doi.

14 nov. 2014, 10:12
Tendinţe în modă care nu se vor demoda niciodată

1. Hainele ladylike. Chiar daca piesele inspirate din garderoba masculina si-au facut treptat loc in cea a reprezentantelor sexului frumos, nu inseamna ca va exista vreodata o perioada in care feminitatea se va demoda. Dimpotriva, tot timpul vor exista articole de imbracaminte pentru femei care se vor pastra in tendinte. Bluzele din materiale fluide, accentuate cu diferite detalii feminine (funde, imprimeuri florale, etc) vor completa cu succes tinutele tale. Si fustele cu falduri, in clos vor putea fi pastrate in garderoba fara teama ca se vor demoda prea curand, scrie divahair.ro.

VEZI şi Stil de Vedetă: Cum porţi blănurile. Inspiră-te din look-ul divelor autohtone!

2. Hainele inspirate din garderoba masculina. Designerul Coco Chanel a dovedit in 1920 ca si femeile pot purta pantaloni cu gratie si stil. Usor de abordat si destul de confortabil, stilul masculin si-a gasit cu usurinta loc printre imbracamintea pentru femei. Palariile, cravatele, papioanele, pantalonii pana, pantofii Oxford, blugii boyfriend si sacourile cu croiala masculina sunt doar unele dintre piesele care au fost adoptate de catre femei. Pentru un outfit interesant si echilibrat, completeaza cu piese feminine: bluze fluide, rochii, pantofi stiletto si accesorii glam.

VEZI şi Tipuri de cizme pe care le putem purta în sezonul rece FOTO

3. Minimalismul. Pe principiul „less is more”, minimalismul a devenit o regula de aur pentru multe femei. Liniile clare, simple si monocromismul vor impodobi mereu hainele aflate in tendinte. Cu toate aceastea, nu inseamna ca ar trebui sa construiesti outfituri monotone, lipsite de originalitate, ci sa creezi jocuri de nonculori si sa iti impodobesti tinutele cu accesorii interesante. Spre exemplu, la o tinuta simpla poti sa adaugi o pata de culoare sau o nota glam.

4. Imprimeurile florale. Motivele florale se numara printre cele mai populare imprimeuri, reprezentand simbolul feminitatii. Se pare ca primii care si-au innobilat hainele cu acest print au fost japonezii, insa tendinta a cucerit cu timpul pe toata lumea. Hainele cu imprimeuri florale adauga o nota fresh, chic si romantica oricarui outfit. Chiar si un accesoriu de dimensiune mica are puterea de a schimba o tinuta.

Citeşte şi Albastru, culoarea în tendinţe în sezonul de toamnă-iarnă 2014-2015. Află cum să o porţi în funcţie de ocazie