Tentativă de jaf cu maceta într-un cazino din Timişoara

Un bărbat de 28 de ani a intrat, miercuri după-amiază, într-un cazino din Timişoara, ameninţând cu o macetă şi cerându-i angajatului de serviciu să îi dea toţi banii din casa de marcat. Bărbatul a fugit, dar ulterior a fost identificat de poliţişti şi reţinut.

RomaniaTV.net
12 dec. 2018, 17:03
Tentativă de jaf cu maceta într-un cazino din Timişoara

„Un bărbat de 28 de ani a pătruns într-o societate comercială de pe raza municipiului Timişoara şi, cu o macetă, a ameninţat lucrătorul să îi dea toţi banii din casa de marcat. Angajatorul a apăsat de îndată butonul de panică, iar bărbatul a fugit”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Timiş.

La scurt timp, în urma verificărilor făcute de poliţiştii Biroului de Investiţii Criminale, împreună cu poliţiştii Secţiei 2, bărbatul a fost identificat şi a fost dus la audieri la sediul Poliţiei Timişoara.

După mai multe ore de audieri, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

La audieri a venit și mama tânărului, care a spus că nu își explică gestul său, mai ales că acesta are și un băiețel acasă. Ea a recunoscut însă că, de mai mult timp, băiatul ei dăduse în patima jocurilor de noroc și spune că, probabil din această cauză a avut nevoie de bani.