Tentativă de sinucidere eşuată: Un tânăr de 23 de ani s-a aruncat în Lacul Morii

Un tânăr de 23 de ani din Bucureşti a vrut să-şi pună capăt zilelor şi s-a aruncat în Lacul Morii. El era în şoc hipotermic şi a fost transportat la Spitalul Universitar din Capitală, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
01 mart. 2013, 07:39
Tentativă de sinucidere eşuată: Un tânăr de 23 de ani s-a aruncat în Lacul Morii

Băiatul s-a aruncat de pe Podul Virtuţii. Câţiva paznici care lucrau la o firmă din apropiere l-au zărit la timp. La faţa locului a sosit un echipaj al Detaşamentului Special de Salvatori.

„Treceam pe langă lac şi l-am văzut. A zis că vrea să se omoare. A strigat foarte tare după ajutor şi mi-a zis să sun după ambulantă, deci era conştient”, a povestit un martor ocular.

Citeşte şi Un tânăr de 20 de ani s-a înecat în lacul Săftica

Tânarul era în soc hipotermic şi a fost preluat de medici, care i-au acordat primul ajutor. Din fericire, a fost salvat la timp de trecători. La sosirea echipajelor SMURD, barbatul era în şoc hipotermic şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Citeşte şi Un bărbat s-a înecat în Lacul Morii din Capitală

„La sosirea noastră persoana a fost scoasă de către martorii care se aflau în zona ajutând la transportul acetora către ambulanţă. El se alfă în şoc hipotermic şi i se acordă primele îngrijiri de la medicii de la SMURD”, a declarat Marian Mitrea, purtător de cuvânt al Detaşamentului Special de Salvatori.

Citeşte şi Sinucidere. S-a aruncat de la etajul 19 al Hotelului Intercontinental VIDEO