Tentativă de sinucidere în Iaşi. Un elev şi-a tăiat gâtul la şcoală

Un tânăr în vârstă de 17 ani a încercat să se sinucidă tăindu-și gâtul cu o lamă. Întreaga scenă a avut loc la o şcoală.

16 ian. 2017, 12:33
Tentativă de sinucidere în Iaşi. Un elev şi-a tăiat gâtul la şcoală

Băiatul de aproximativ 17 ani nu era elevul unității de învățământ. A încercat să intre să vorbească cu o fată pe care el o credea prietena lui, dar nu era. A mai avut o tentativă similară în luna noiembrie în fața Liceului Ștefănescu, tot de a se tăia la nivelul gâtului. El a fost la un moment dat, anul trecut, elevul nostru, dar nu l-au mai adus părinții și am făcut sesizare către toate organele competente. Mă mir că este acum în aceeași situație„, a precizat Monica Trupina, directoarea Liceului Tehnic „Petru Poni”.

Medicii de la spital care l-au îngrijit pe adolescent au constatat în urma examinării că acesta are cicatrici și pe braț, semn că acesta s-a mai mutilat și în trecut. După suturarea plăgilor, băiatul a fost dirijat către neuropsihiatrie infantilă Socola pentru consiliere și tratament de specialitate, scrie ziaruldeiasi.ro.

Colegii spun că tânărul avea o fire mai dificilă și că se înțelegeau greu cu el. În plus, au mai spus ei, adolescentul, care este din Grajduri, era disperat că avansurile pe care le făcea unei fete erau fără rezultat.

Totul s-a petrecut la Liceul „Petru Poni”, în jurul orei 10,45.

Citeşte şi Poveste de dragoste cu final tragic. Cum a ales un tânăr să-şi pună capăt zilelor