TEO TRANDAFIR a făcut marele anunţ. Fanii au felicitat-o imediat

Teo Trandafir a mărturisit că nu se teme să intre într-o nouă relaţie sentimentală, după divorţ, însă a negat zvonurile conform cărora ar fi împreună cu Antonio Passarelli.

25 iul. 2014, 14:05
TEO TRANDAFIR a făcut marele anunţ. Fanii au felicitat-o imediat

Teo Trandafir mărturiseşte că este foarte apropiată de Antonio. „Voi intra cu prima ocazie într-o nouă relaţie. Iar relaţiile nu sunt compromisuri”, a mărturisit Teo Trandafir într-un interviu acordat revistei OK.

Prezentatoarea TV a negat zvonurile conform cărora ar avea o relaţie intimă cu italianul Antonio Passarelli, colegul ei de la emisiunea „TEO show” de la Kanal D.

Este OFICIAL. Teo Trandafir se iubeşte cu bucătarul Antonio Passarelli. Uite cum se sărută cu foc FOTO

„Nu cred – şi presupun că Antonio va spune acelaşi lucru – că este treaba cuiva ce face altcineva atâta vreme cât nu deranjează pe nimeni. Nu cred că ofensăm sau deranjăm pe cineva. Dacă este, însă, obligatoriu să dăm o explicaţie, aveţi cuvântul meu de onoare că din acel punct de vedere nu s-a întâmplat absolut nimic niciodată. Însă dacă se va întâmpla ceva vreodată, ai din nou cuvântul meu de onoare că nu voi da fuga la prima redacţie ca s-o vând pe o sută de dolari”, a precizat prezentatoarea TV.

„Nu suntem doar buni amici. Eu n-am spus că nu-l iubesc pe Antonio. Tu m-ai întrebat un lucru, dacă ne băgăm în primul aşternut, iar eu ţi-am răspuns cât de cinstit am putut. Eu n-am spus că nu-l admir, eu n-am spus nicio secundă că nu-mi doresc foarte tare să-l ascult cu orele, că nu-l respect extraordinar de tare, că nu preţuiesc fiecare minut petrecut alături de el, că n-am învăţat o mulţime de lucruri şi că nu-mi trezeşte o mulţime de senzaţii pe care nu le-am mai trăit vreodată”, a adăugat Teo.

Prezentatoarea TV Teo Trandafir s-a căsătorit cu fostul rugbist Constantin Iosef pe 2 iunie 2012, în ziua în care aceasta a împlinit 44 de ani. La numai şase luni de mariaj însă, cuplul a decis să o apuce pe drumuri separate.