Teo Trandafir, copleşită de durere după aflarea cumplitei veşti. Vedeta a plâns în direct fără să-i pese de camere

Teo Trandafir a avut un moment de slăbiciune despre regretatul interpret de muzica populara care s-a stins din viata vineri. Vedeta a mărturisit că-l cunoştea foarte bine pe Alexandru Jidveianu.

RomaniaTV.net
23 iul. 2016, 09:38
Teo Trandafir, copleşită de durere după aflarea cumplitei veşti. Vedeta a plâns în direct fără să-i pese de camere

„Uşor nu ne e! Moartea unui prieten cum a fost Alexandru Jidveianu este o pierdere foarte mare, il stiam foarte bine. A fost un om cald, generos, dispus sa te ajute oricand. Si daca voiai, si daca nu voiai. Oamenii astia, ca el, sunt pe cale de disparitie, din pacate”, a declarat Teo Trandafir in emisiunea ei de la Kanal D.

Alexandru Jidveianu, cunoscutul interpret de muzică populară, a murit după o lungă suferință. Cântărețul a fost internat la un spital din București deoarece în ultima perioadă starea sa de sănătate se agravase.

Alexandru Jidveianu suferea de diabet si se afla internat in spital la Bucuresti in momentul decesului. Alaturi de el a fost Georgeta Dila, cea care a stat cu el in permanenta in ultimele luni de viata.

„Oamenii isi sacrifica sanatatea pentru a face bani, iar apoi sacrifica banii pentru a-si recupera sanatatea. Apoi se sperie de viitor si uita sa traiasca in prezent. Traiesc ca si cum nu ar muri si cand sunt aproape de moarte, realizeaza ca nu au trait niciodata”,a scris Alexandru Jidveianu, inainte sa moara, pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Jidveianu, pe numele sau adevarat Laszlo Elek, era singurul interpret de nationalitate maghiara care canta exclusiv folclor romanesc.