Teo Trandafir: „Foarte mulţi mă întreabă cum e să fii părinte unic…” De ce i-a fost greu să răspundă până acum?

Vedeta TV povesteşte că întrebarea aceasta nu este, din punctul ei de vedere, una cu răspuns simplu. Dimpotrivă! Apoi, Teo şi explică de ce: din punctul său de vedere, subiectul nu e deloc uşor de ţinut în frâu, pentru că oamenii sunt foarte diferiţi, iar lucrurile pot sta diferit de la un individ la altul.

RomaniaTV.net
23 aug. 2016, 14:10
Teo Trandafir: „Foarte mulţi mă întreabă cum e să fii părinte unic…” De ce i-a fost greu să răspundă până acum?

Asa am inceput, asa am continuat, alaturi de Maia, noi doua si restul lumii, asa ca am avut, probabil in mod natural, in ea, un aliat. Un partener. Nu m-am simtit singura niciodata langa ea, pentru ca nici n-am fost, vreodata.

Citeşte şi  Teo Trandafir, copleşită de durere după aflarea cumplitei veşti. Vedeta a plâns în direct fără să-i pese de camere

Parintele trebuie sa fie unic, in acceptiunea mea, chiar daca vorbim despre doua persoane care poarta aceasta titulatura. Adica presupun ca ar fi sanatos pentru copil sa simta ca, desi impartita, notiunea de parinte este unitara. Sa gandeasca asa: da, sunt doi adulti care au grija de mine, dar au aceleasi nazuinte, au aceleasi teluri, gandesc la fel, in armonie. 

Citeşte mai mult pe TeoTrandafir.com