Teo Trandafir, în lacrimi după moartea Stelei Popescu: „Arşinel nu crede, e în drum spre casa ei…”

Teo Trandafir nu și-a putut stăpâni lacrimile la aflarea veștii că Stela Popescu a murit. Prezentatoarea TEO SHOW a vorbit despre această știre care a căzut ca un trăsnet.

23 nov. 2017, 14:18
Teo Trandafir, în lacrimi după moartea Stelei Popescu: „Arşinel nu crede, e în drum spre casa ei…”

„Am aflat că Stela Popescu a murit. A fost o prietenă minunată și m-a învățat să nu mă las. Un artist nu moare niciodată și nu i-a plăcut să mă vadă niciodată plângând.

Dacă face cineva farse din astea îl împușcăm. Domnul Arșinel nu crede și e în drum spre locuința Steluței”, a fost prima reacție a lui Teo. scrie revista Teo.

Stela Popescu a murit în data joi, 23 noiembrie 2017. Informația a fost confirmată și de viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, dar și de reprezentanții SMURD.

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, conform celor de la Adevărul.

 

Și Aurelian Bădulescu, viceprimar al municipiului București, a confirmat această informație tristă.

Vecinii au sunat la 112 pentru că actrița nu răspundea la ușă și s-au gândit că s-a întâmplat ceva rău.

Conform informațiilor disponibile până acum în presă, se pare că actrița a fost găsită fără suflare în propria locuință. Se pare că actrița nu s-ar fi simțit bine în ultimele zile. Ea urma să împlinească 82 de ani în luna decembrie.